LIFE IS HARD, cu un bistrițean între acționari, continuă achizițiile de businessuri conexe

LIFE IS HARD, cu un bistrițean între acționari, continuă achizițiile de businessuri conexe

LIFE IS HARD, furnizor de soluții software din Cluj-Napoca, care are printre acționari și pe bistrițeanul Gabriel Login (Transilvania Broker, cu 4,25%), vrea să preia 100% din acțiunile INNOBYTE, companie românească specializată în eCommerce.

Life is Hard, listat la bursa de la București cu simbolul bursier LIH, a intrat în etapa de due diligence pentru preluarea integrală a pachetului de acțiuni al Innobyte – a anunțat, la BVB, conducerea firmei clujene.

În toamnă, Life is Hard a anunțat că va prelua, în cadrul unui proces de divizare parțială, activitatea de vânzare B2B a companiilor Active Power Solutions SRL (județul Cluj) și Tree Comm Services SRL Brăila, care vând produse din portofoliul Telekom destinate clienților de talie mică și medie.

Anterior, Life is Hard a finalizat achiziția a 40% din acțiunile firmei Performia Finance, companie care furnizează servicii de contabilitate financiară, tranzacția având o valoare de 300.000 lei.

Înființată în anul 2004, Life is Hard a înregistrat în 2019 o cifră de afaceri de 5,4 milioane de lei, de la 4,9 milioane lei în urmă cu un an. Profitul net a urcat la 1,42 milioane de lei, de la circa 350.000 lei în 2018.

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*