Locuri de muncă disponibile pentru asistenți și farmaciști

Locuri de muncă disponibile pentru asistenți și farmaciști

Abolvenți de facultate sau școală postliceală sanitară, cu autorizație de liberă practică și certificat de membru al OAMMR! Asta caută cei care vor să angajeze asistenți sau farmaciști. Angajatorii oferă salarii și condiții de muncă bune, bonuri de masă și training-uri. 

Clinica Sanovil are două posturi disponibile: farmacist și asistent de farmacie. Ambele sunt cu normă întreagă, iar angajatorul promite condiții de muncă și salarizare foarte bune! CV-urile pot  fi depuse pe adresa de e-mail angajari@sanovil.ro.

Cei de la Holistic au nevoie de un biolog, un asistent medical generalist și un asistent de laborator. Experiența în domeniu și o bună capacitate de orgainzare reprezintă un avantaj pentru viitori candidați. Angajatorul anunță că dorește o colaborare pe perioadă nedeterminată și oferă contract de muncă full-time. CV-urile se pot depune la adresa de e-mail laboratorholistic@yahoo.com.

Angajări se fac și la Sensiblu! Lanțul de farmacii caută farmacist licențiat care să dețină și certificat de membru al Colegiului Farmaciștilor. Sensiblu oferă pachet salarial motivant + bonuri de masă, carduri de angajat cu multiple beneficii în rețeaua de farmacii și posibilități reale de promovare în cadrul grupului A&D Pharma Dr. Max.

Affideia România angajează asistent radiologie imagistică absolvent al facultății sau școlii postliceale sanitare cu specialitatea radiologie și imagistică medicală, care să aibă autorizație de liberă practică și să certificat de membru al OAMMR.

Categories: Local

About Author