M.I.S. GRUP a contractat anul trecut lucrări de aproape 175 mil. lei în Bistrița-Năsăud

M.I.S. GRUP a contractat anul trecut lucrări de aproape 175 mil. lei în Bistrița-Năsăud

Drumuri comunale sau forestiere reabilitate și modernizate, construirea unor grădinițe, extinderea unor rețele de apă și canalizare, reabilitarea unor școli sau construirea complexului sportiv polivalent din Wonderland sunt o parte dintre lucrările pe care le-au executat anul trecut cei de la M.I.S Grup. În 2019, compania a câștigat 22 de licitații în Bistrița-Năsăud. 

Cel mai valoros proiect contractat anul trecut de compania M.I.S Grup este reabilitarea și modernizarea Liceului Tehnologic “Grigore Moisil”, lucrare licitată cu prețul de 25,3 mil. lei.

Tot valoros este și proiectul privind amenajarea complexului sportiv polivalent din Unirea (Wonderland) pentru care M.I.S Grup va încasa 18,24 mil. lei.

Pentru reabilitarea Școlii Gimnaziale “Lucian Blaga” firma din Anieș va primi 17,25 mil. lei.

“S.O.S Aqua Primus” este o lucrare pe care constructorul M.I.S Grup o va face la Sângeorz Băi și pe care a contractat-o cu 16,63 mil. lei.

Modernizarea unor drumuri forestiere în comunele Maieru – 7,73 mil. lei, Tiha Bârgăului – 7,73 mil. lei, Lunca Ilvei – 7,75 mil. lei, Ilva Mare – 6,78 mil. lei și Șanț – 7,43 mil. lei sunt lucrări tot de M.I.S Grup executate în 2019.

Tot la capitolul drumuri, dar de această dată drumuri comunale, compania a făcut lucrări în comunele Șanț – 7,73 mil. lei, Rodna – 7,88 mil. lei, Leșu – 7,71 mil. lei și Lunca Ilvei – 3,07 mil. lei.

Firma controlată de familia Iugan a executat și extinderea rețelei de apă și canalizare în comuna Feldru – 5,95 mil. lei și în localitatea Matei – 5,81 mil.lei, a modernizat căminele culturale din Dumbrăveni (Ciceu Giurgești) – 1,38 mil. lei și Bichigiu (Telciu) – 1,74 mil. lei și de amenajarea grădinițelor cu program normal din Rodna – 1,98 mil. lei și din Maieru – 1,88 mil. lei.

M.I.S. Grup s-a ocupat și de proiectul “Amenajarea Centrului Civic  – cartierul Strada Fabricii” din Lunca Ilvei 1,74 mil. lei, dar și de proiectul “Îmbunătățirea spațiilor publice urbane și cultural recreative” din Sângeorz Băi – 8,29 mil. lei.

Un alt proiect contractat de M.I.S Grup a fost la Feldru, mai exact amenajare trotuare, rigole scurgere și amplasare conducte de racord, branșament și protecție în localitatea Feldru – 5,11 mil. lei.

 

Categories: Business in top

About Author