Mâine, ora 10.00, restaurantul SALAD BOX își deschide porțile la Bistrița!

Mâine, ora 10.00, restaurantul SALAD BOX își deschide porțile la Bistrița!

 Începând de joi, 31 mai, ora 10.00, SALAD BOX își deschide porțile în Bistrița Retail Park, galeria comercială ce are ca ancoră supermagazinul Selgros. SALAD BOX este unul dintre cele mai de succes branduri românești, cu peste 70 de locații, în Europa, SUA și Africa.

 SALAD BOX vine la Bistrița sub formă de franciză, acordată unei familii de antreprenori locali.

Restaurantul îi așteaptă pe bistrițeni de luni până duminică, între orele 10.00 și 22.00, cu 9 tipuri de salate predefinite și cu 6 tipuri de “salate plus” (mai bogate în fibre și minerale). De fapt, clienții își pot crea propria salată, adăugând câte ingrediente doresc. O promisiune respectată cu sfințenie la SALAD BOX este prospețimea materiei prime, motiv pentru care furnizorii acesteia sunt atent selectați și recomandați în cele peste 70 de locații din lume. În curând, bistrițenii vor avea la dispoziție și varianta de a-și comanda salatele preferate acasă sau la birou.

Lanțul de restaurante SALAD BOX a fost fondat în 2012 de către patru antreprenori clujeni. Aceștia au pornit cu 20.000 euro și au dus afacerea la peste 20 de milioane de euro în doar 5 ani. Astăzi, brandul a ajuns pe trei continente și promovează mâncarea sănătoasă. În România, SALAD BOX suflă în ceafa giganților KFC și McDonald’s ca număr de restaurante. Unele dintre acestea aparțin încă fondatorilor.

 

Categories: Business in top

About Author