Mall-urile se deschid în 15 iunie însă nu în totalitate. Ce spații rămân închise

Mall-urile se deschid în 15 iunie însă nu în totalitate. Ce spații rămân închise

După o întâlnire avută ieri cu reprezentanții Asociației Investitorilor de Real Estate din România, ministrul Economiei, Virgil Popescu a anunțat oficial că mall-urile vor fi deschise în 15 iunie. Nu toate spațiile din incinta acestora vor beneficia de această nouă măsură de relaxare.

Alături de premierul Ludovic Orban am avut astăzi (n.red. marți – 2 iunie) o întâlnire cu membri ai Asociației Investitorilor de Real Estate din România. Aceștia ne-au prezentat problemele cu care s-au confruntat în această perioadă de criză. Drept urmare, în urma discuțiilor avute am stabilit, că în cazul în care situația epidemiologică ne va arăta că numărul persoanelor infectate scade, vom deschide mall-urile cu data de 15 iunie. Însă, pentru moment, nu luăm în calcul ca din data de 15 iunie să fie deschise cinematografele și locurile de joacă, din interior. Ușor, ușor se vor da măsuri de relaxare, pentru a ajuta la revitalizarea economiei, pentru ca viața să revină la normalitate”, a anunțat ministrul Virgil Popescu.

În prezent, sunt deschise mall-urile care au magazine cu intrare individuală și centrele comerciale care au mai puțin de 15.000 mp. Acestea și-au reluat activitatea din 15 mai, odată cu încheierea stării de urgență și intrarea în starea de alertă.

Categories: National

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*