Măsuri fără precedent la Kaufland, din cauza crizei coronavirusului

Măsuri fără precedent la Kaufland, din cauza crizei coronavirusului

Kaufland România a întreprins o serie de măsuri suplimentare împotriva răspândirii coronavirusului. Mai exact, lanțul de supermarketuri a instalat geamuri de protecție la casele de marcat în toate magazinele din țară.

Colegii de la casele de marcat, dar şi cei de la raioanele Legume-Fructe şi de la vitrina cu servire asistată au mănuşi de unică folosinţă, în anumite cazuri, pentru a evita supra-aglomerarea, acolo unde se impune, accesul clienţilor în magazine se va face în grupuri restrânse de persoane, iar pe podeaua din zonele de trafic au fost amplasate benzi care indică distanţa de siguranţă”, anunță reprezentanții Kaufland România.

În plus, angajații magazinului dezinfectează toate suprafețele de contact și obiectele care sunt des utilijate de clienți și angajați (cărucioare, cântare, mobilier, case de marcat, clanțe, dar și spațiile comune cum sunt toaletele.

” Toate magazinele sunt dotate cu dezinfectant de mâini gratuit, atât pentru clienţi, cât şi pentru colegi. La toalete există săpun ce conţine dezinfectant. Pe lângă acestea, o măsură de protecţie este şi responsabilizarea clienţilor. Astfel, printr-o campanie amplă clienţii primesc informaţii educaţionale despre prevenţie şi responsabilitate, prin intermediul spoturilor radio, la televizor, mesaje online, dar şi în magazine, prin signalistică amplasată pe podea, geamuri şi în zonele de trafic”, mai anunță Kaufland România.

Categories: Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*