Mediul avizează PUZ-ul TeraPlast pentru ansamblul imobiliar de pe Zefirului

Mediul avizează PUZ-ul TeraPlast pentru ansamblul imobiliar de pe Zefirului

Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) Bistriţa-Năsăud a avizat PUZ-ul realizat de compania TeraPlast, proprietara terenului de pe Zefirului unde se va ridica noul ansamblu imobiliar.

APM a decis că proiectul nu necesită evaluare de mediu și se supune procedurii de adoptare fără aviz de mediu.

Șapte imobile, înglobând cca. 350 de apartamente, spații comerciale, birouri, grădiniță vor fi construite, începând din primăvară, de către Alfa Construct Partners pe terenul de 2 hectare pe care-l deține TeraPlast pe Zefirului.

Cele 7 imobile vor avea regim de înălțime diferit. Unele vor fi S+P+3E+ER, altele S+P+5E+ER și altele S+P+6E+ER. Suprafața totală desfășurată va ajunge la 32.000 mp. Pe o suprafață de cca. 2.000 mp, la parterul unora dintre clădiri, vor exista spații comerciale și birouri. Din cele 2 hectare de teren, cca. 6.000 mp vor fi amenajați ca spații verzi. Ansamblul va avea estimativ 450 de locuri de parcare, din care 100 vor fi în subteran.

Cei doi parteneri din Alfa Construct (Gavrilă Urs și Doru Ciocan) vor finanța lucrările din resurse proprii și din vânzarea apartamentelor în faza de proiect, prețul final la cumpărător urmând să se situeze între 800-900 euro/mp.

Categories: Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*