MEGABAT Bistrița – Magazinul de Acumulatori – adaugă în portofoliu și piese și uleiuri auto

MEGABAT Bistrița – Magazinul de Acumulatori – adaugă în portofoliu și piese și uleiuri auto

Compania bistrițeană MEGABAT Group, specializată în comerțul cu acumulatori de toate tipurile și toate dimensiunile, a integrat în showroom-ul ei de pe Calea Clujului și piese auto, uleiuri pentru motoare și alte accesorii necesare vehiculelor.

“Am pornit cu un showroom dedicat acumulatorilor/bateriilor de toate tipurile/din toate gamele, aproape la prețuri de producător, deci sub media pieței. În câteva luni, bistrițenii au înțeles că la noi găsesc orice tip de acumulatori, de la cei necesari pentru jucării, la cei pentru scaune electrice, trotinete electrice, motociclete, atv, auto, camioane, ups-uri, garduri electrice, centrale, panouri fotovoltaice, stivuitoare etc. De curând, la cererea clienților, am amenajat etajul showroom-ului, din curtea Almet, și am adăugat în rafturi piese auto, filtre, uleiuri, dar și alte accesorii necesare întreținerii vehiculelor. La aceleași prețuri sub media pieței, pentru că am reușit contracte directe cu importatori sau producători importanți, cum ar fi Ravenol, Liqui Moly, Castrol sau Motul” – au explicat, pentru Bistrița Business, reprezentanții MEGABAT.

„Ideea cu acumulatorii a venit firesc, era anormal să nu existe un showroom multi-marcă în Bistrița, unde să găsești toate mărcile, toate gamele, toate dimensiunile și toate amperajele de acumulatori. Și să beneficiezi și de servicii de verificare, montaj, mentenanță. Cu MEGABAT am rezolvat această problemă și acum a venit momentul să lărgim portofoliul de produse. Într-o altă etapă, avem în plan și o altă investiție conexă, destul de mare, pe care o vom anunța la momentul potrivit.– au mai spus reprezentanții MEGABAT.

Showroom-ul MEGABAT este situat în Bistrița, pe Calea Clujului, în incinta ALMET.

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*