MELAROX, MOBEXPERT, BIASICOM și PEPCO fac angajări

MELAROX, MOBEXPERT, BIASICOM și PEPCO fac angajări

Angajatorii bistrițeni au o ofertă destul de variată și caută oameni dornici de muncă, cu experiență în domeniu, studii superioare și/sau medii și promit salarii atractive, bonusuri și unii chiar asigură transportul până la locul de muncă. 

Firma Melarox se află în căutarea unei persoane care să ocupe postul de operator call center. Cei care doresc acest post trebuie să aibă absolvite studii medii sau superioare, să aibă cunoștințe de operare pe PC, să aibă bune abilități de comunicare, ai fie focusați pe clienți și să aibă abilități de vânzare și negociere.

Experiența nu reprezintă un “must have”, trebuie doar să ai o atitudine pozitivă și o dorință continuă de a te dezvolta. Învățăm experimentând, suntem proactivi și căutăm mereu idei “out of the box” și soluții noi pentru clienții noștri“, spun cei de la Melarox.

Compania Mobexpert are nevoie de un consilier vânzări și un montator mobilă. Pentru postul de consilier vânzări firma caută o persoană responsabilă, cu inițiativă, perseverentă și integră. Mobexpert oferă pachet salarial bazat pe rezultatele consilierului în vânzări, cursuri de dezvoltare profesională, mediu plăcut de lucru și posibilitatea de a lucra într-o echipă de oameni profesioniști.  Pentru cei interesați de postul de montator mobilă este important xde știut că firma cere domiciliu stabil în Bistrița, permis de conducere și experiență în montaj mobilier. “Trimite-ne CV-ul tău pe adresa noastră de e-mail sau depuneți personal la sediul Magazin Mobexpert Bistrița, str. Libertății, nr 41-43, jud. Bistrița-Năsăud. Informații suplimentare la tel: 0720/333.597”, anunță cei de la Mobexpert.

Biasicom angajează un consultat vânzări electro-IT pentru magazinul din Beclean. Candidatul ideal trebuie să aibă minim studii medii, să fie o fire dinamică și cu bune abilități de comunicare. “Oferim: salariu atractiv+ plus comision din vânzări, diferite bonusuri în funcție de campaniile realizate de companie și parteneri, bonusuri pentru contractele de creditare întocmite și mediu de lucru plăcut într-un colectiv tânăr și dinamic”, anunță cei de la Biasicom.

Absolvenții de studii medii care vor să lucreze în comerț au posibilitatea de a se angaja în cadrul companiei Pepco. Comunicarea cu clienții, punctualitatea, dorința de lucru în echipă și studiile comerciale sunt un avantaj. “Oferim: pachet salarial atractiv, bonusuri motivante, bonuri de masă, discount de angajat de până la 25% la produsele PEPCOP, program de lucru flexibil, dezvoltare profesională și oportunități de promovare, suport din partea unei echipe prietenoase”, anunță reprezentanții Pepco.

 

 

Categories: Local

About Author