MIS Grup a semnat, în final, contractul pentru reabilitarea traseului Winmarkt-Han

MIS Grup a semnat, în final, contractul pentru reabilitarea traseului Winmarkt-Han

După un an și trei luni de la licitație, perioadă marcată de contestații, reevaluări sau cereri de lămuriri, Primăria Bistrița a semnat contractul de execuție a lucrărilor pentru reconfigurarea și modernizarea traseului Str. Gării-B-dul Decebal-Andrei Mureșanu-Năsăudului (de la Winmarkt la Han). La final, dintre competitori, câștigător a rămas compania MIS Grup, în asociere cu clujenii de la Electrogrup.

Contractul a fost semnat în data de 6 iunie a.c., iar valoarea lui totală este de 45,3 milioane lei.

Investiția Primăriei este împărțită în 2 loturi, MIS Grup urmând să se ocupe de primul dintre ele, cel mai mare ca valoare (lotul 2 vizează lucrări de instalații electrice). Potrivit caietului de sarcini, constructorul va realiza benzi dedicate transportului public; piste pentru bicicliști (4,6 km); va reabilita trotuarele (4,4 km); va realiza un sistem rutier nou la partea carosabilă pe coridorul de transport (2,3 km); va realiza un pasaj pietonal subteran pe Bulevardul Decebal; iluminatul public cu sistem de telegestiune; va moderniza stațiile de transport public existente (10 la număr); va realiza sisteme de monitorizare video bazate pe instrumente inovative și eficiente de management pentru siguranța și protecția cetățenilor.

Finanțarea este asigurată prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 4.- Sprijinirea dezvoltării urbane – Prioritatea de investiții 4.1.

Categories: Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*