MIS Grup construiește bazinul olimpic din Târgu Secuiesc, pentru 26,5 mil. euro

MIS Grup construiește bazinul olimpic din Târgu Secuiesc, pentru 26,5 mil. euro

Constructorul M.I.S. Grup a semnat săptămâna trecută contractul pentru construcția bazinului olimpic din Târgu Secuiesc (jud. Covasna), o lucrare finanțată de Compania Națională de Investiții (CNI), în valoare de peste 130 mil. lei (cca. 26,5 mil. euro).

Licitația a fost câștigată de compania bistrițeană în urmă cu câteva luni, M.I.S. Grup fiind liderul unei asocieri formate din 8 firme, parteneri și subcontractanți. Contractul a fost semnat în prezența ministrului Dezvoltării, Cseke Attila, și a președintelui Companiei Naționale de Investiții, Manuela Irina Pătrășcoiu. Termenul de execuție a lucrărilor, prevăzut în contract, este de 36 de luni, însă este posibil ca lucrările să se finalizeze în doi ani, a spus, în cadrul unei conferințe de presă, primarul municipiului Târgu Secuiesc, Bokor Tibor.

Reprezentantul M.I.S. Grup, Petrică Farcaș, a precizat, la semnarea contractului, că lucrările vor demara în aproximativ o săptămână, imediat după primirea ordinului de începere. 

Viitorul bazin multifuncțional de înot va putea găzdui competiții locale și regionale de natație și competiții locale, regionale, naționale și internaționale, tip balcaniadă, de polo, spun reprezentanții Companiei Naționale de Investiții. Totodată, noul bazin va putea fi utilizat pentru antrenamente și tratamente de recuperare prin înot pentru echipele sportive, dar și pentru persoanele cu dizabilități.

M.I.S. Grup este unul dintre cei mai mari constructori locali, cu peste 200 de angajați și lucrări publice sau private în mai multe județe din România.

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*