MIS Grup face o lucrare de 5 mil. euro la Sângeorz Băi

MIS Grup face o lucrare de 5 mil. euro la Sângeorz Băi

Proiectul “S.O.S Aqua Primus”, menit să valorifice apele minerale din orașul Sângeorz Băi a fost câștigat, în urma unei licitații publice, de compania MIS Grup. Bugetul pentru aceste lucrări este de 5 mil. euro, iar finanțarea este de la Uniunea Europeană, prin Programul Operațional Regional. 

“Dragii mei sângeorzeni, Perla noastră a sângeorzenilor și anume STAȚIUNEA va primi strălucirea de altădată prin proiectul Aqua Primus. În acest sens am semnat contractul de proiectare + execuție cu firma MIS GRUP, în valoare de 5 mil. euro, cu termenul de finalizare de 22 luni. Lucrările vor demara în primăvară, urmând ca la finalizarea acestora să ne putem mândri cu una dintre cele mai frumoase stațiuni din România“, anunță Traian Ogâgău, primarul orașului Sângeorz Băi.

Prin proiectul “S.O.S. Aqua Primus” se dorește captarea, transportul şi amenajarea în scop turistic a izvorului pentru care Primăria Sângeorz Băi a obţinut licenţă de exploatare. De asemenea, în plan este și punerea în valoare a apelor minerale,  amenajarea unor trasee de legătură cu satul tradiţional, amenajarea de spaţii verzi şi zone turistice.

Categories: Business in top

About Author