MIS Grup și partenerii ei au mai semnat construcția unui bazin de înot, la Pitești

MIS Grup și partenerii ei au mai semnat construcția unui bazin de înot, la Pitești

Compania de construcții M.I.S. Grup va începe construirea unui bazin de înot în Pitești, județul Argeș, investiție de cca. 4,3 mil. euro, finanțată de Compania Națională de Investiții (CNI).

Licitația a fost câștigată recent de constructorul bistrițean, în asociere cu firmele SDC Proiect, Viaduct şi Aqua Serv, în competiție cu alte cinci oferte depuse.

Recent, M.I.S. Grup a mai semnat o construcție de bazin, la Târgu Secuiesc, lucrare de 26,5 mil. euro (fiind vorba de un bazin olimpic).

“Avem semnate foarte multe lucrări, unele de anvergură, dovadă că echipa noastră de ofertare funcționează excelent. Este logic că nu vom face singuri toate aceste lucrări, pentru asta există parteneri, asociați, subcontractori, armate întregi de oameni și utilaje. MIS Grup nu mai e doar o firmă de construcții, ci și-a realizat un sistem eficient de parteneriate cu alte firme din domeniu, care au aceeași seriozitate și constanță, și împreună cu care construiește oriunde în România!” – a spus, pentru Bistrița Business, Petrică Farcaș, unul dintre managerii MIS Grup.

130 de milioane de euro este suma pe care Compania Națională de Investiții a alocat-o pentru construirea a 44 de bazine de înot pe întreg teritoriul României. Acestea sunt special dedicate uzului didactic, dar în afara orelor de program școlar pot fi utilizate de oricine. Dintre acestea, cinci bazine sunt gândite pe un concept nou, care să le permită organizarea de concursuri naționale și regionale. Unul dintre acestea va fi cel de la Pitești, altul cel de la Reghin.

Conform caietului de sarcini aprobat, terenul pe care se construiește acest tip de bazin trebuie să fie de formă dreptunghiulară cu o suprafață minimă de 4.884 mp, cu lățimea minimă de 66 de metri și lungimea minimă de 74 metri. Piscina propriu-zisă trebuie să asigure șase culoare de înot! De exemplu, bazinul de înot de la Livezile (Bistrița-Năsăud) nu va putea susține competiții naționale și regionale, pentru că are doar 5 culoare de înot.

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*