MIS GRUP va reabilita Colegiul Tehnic “Grigore Moisil”

MIS GRUP va reabilita Colegiul Tehnic “Grigore Moisil”

Contractul pentru reabilitarea și modernizarea a trei corpuri de clădire de la Colegiul Tehnic “Grigore Moisil” a fost semnat în urmă cu câteva zile, iar MIS Grup este câștigătoarea licitației. Firma va încasa peste 21 mil.lei pentru lucrarea pe care o va face.

Investiția presupune lucrări la corpurile de clădire A, B și C. Mai exact, vor fi refăcute tencuielile interioare la pereți și tavane, zugrăvelile, gleturile, va fi înlocuită gresia și faianța, pardoselile de parchet din sălile de clasă și laboratoare, covoarele, vor fi înlocuite geamurile, ușile interioare și vor fi înlocuite toate instalațiile sanitare, electrice, termice dar și sistemul de alarmare pentru incendiu.

În ceea ce privește lucrările exterioare va fi refăcută tâmplăria PVC, izolația termică și acoperișul. În proiect este prevăzută și refacerea trotuarelor din jurul școlii, va fi modernizată curtea și vor fi amenajate spațiile verzi.

Licitația pentru atribuirea lucrărilor a avut loc la începutul acestei luni și câștigătoare a fost firma MIS Grup. Compania a oferit 21,3 mil.lei pentru reabilitarea și modernizarea celor trei corpuri de clădire și a curții de la Grigore Moisil. Termenul de execuție al lucrărilor este de 12 luni.

Categories: Business in top

About Author