Nicio firmă interesată să facă proiectarea pentru renovarea cabanei lui Ceaușescu

Nicio firmă interesată să facă proiectarea pentru renovarea cabanei lui Ceaușescu

Una dintre cabanele preferate a fostului dictator se află în Bistrița-Năsăud, la Dealul Negru. Construcția a rămas nemodernizată și odată cu trecerea timpului s-a deteriorat tot mai tare. Cei de la Direcția Silvică vor să renozeve corpul B al cabanei dar nu au găsit o firmă care să facă proiectarea.

Pentru proiectul tehnic a fost pusă la bătaie suma de 15.000 lei și a fost organizată o licitație care s-a anulat pentru că nu a fost depusă nicio ofertă.

Cel mai probabil licitația va fi reprogramată în speranța că la a doua încercare vor fi depuse oferte pentru serviciile de proiectare.

Construcția ridicată acum mai bine de 30 de ani a fost una dintre favoritele lui Nicolae Ceaușescu atunci când mergea la vânătoare. Cabana Dealul Negru este compusă dintre trei corpuri de clădire: A, B și C. Corpurile A și C au fost reabilitate între anii 2010 și 2017, iar acum a venit și rândul corpului B.

Cei de la Direcția Silvică Bistrița-Năsăud vor să reabiliteze cabana pentru a fi introdusă în circuitul silvoturismului.

Categories: Business in top

About Author