Nicolae Moldovan: Începem anul 2020 cu trei vești foarte bune !

Nicolae Moldovan: Începem anul 2020 cu trei vești foarte bune !

Primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan, a anunțat astăzi că instituția pe care o conduce a început noul an în forță. Mai exact, încă din prima săptămână din 2020, Primăria Beclean a reușit să semneze contractele de atribuire pentru două mari proiecte și să asigure cofinanțarea pentru un alt proiect. 

“Am semnat contractul de lucrări execuție pentru Blocul de locuințe sociale construit în locul fostului punct termic de pe strada Dobrogeanu Gherea, cu termen de execuție de 12 luni de zile, totodată am semnat și contractul de execuție și lucrări pentru Casa de Cultură “Liviu Rebreanu” și, de asemenea, s-a asigurat cofinanțarea pentru proiectul de reabilitare termică a blocurilor de locuințe din orașul nostru”, anunță Nicolae Moldovan.

Blocul social de pe strada Dobrogeanu Gherea va fi construit în locul unui fost punct termic dezafectat. Finanțarea acestui proiect este asigurată de Guvern prin Programul Național de Dezvoltare Locală, iar fondurile alocate au fost de 2,5 mil. lei.

Pentru lucrările de amenajare a Casei de Cultură “Liviu Rebreanu” a fost prevăzut un buget de 13 mil. lei. Construcția va fi ridicată în zona Pieței Mari și urmează să aibă un regim de înălțime compus S + P + E. Construcția va avea 1.700 mp utili, iar sala de spectacole va avea 64 de locuri la parter + 70 de locuri la balcoane.

 

Categories: Local

About Author