Nocturnă, gazon încălzit și tribună cu scaune rabatabile pentru terenul de fotbal din Sângeorz Băi

Nocturnă, gazon încălzit și tribună cu scaune rabatabile pentru terenul de fotbal din Sângeorz Băi

Guvernul a alocat 6,9 mil.lei pentru contruirea unui teren de fotbal cu tribună în orașul stațiune Sângeorz Băi. Proiectul a fost deja scos la licitație și ofertele pot fi depuse până în 4 noiembrie. Firma care va adjudeca lucrarea va construi în Sângeorz Băi un stadion mare și modern.

Terenul pe care urmează să fie construit stadionul are o suprafață de 9329 mp. Terenul de fotbal va avea 6.000 mp (100 lungime x 60 m lățime) și va fi acoperit cu gazon natural. În proiect, apare și montarea unei instalații de încălzire pentru gazon. Mai exact, ar fi vorba despre un sistem de încălzire îngropat,bazat pe cabluri încălzitoare. Terenul de fotbal va avea montată o tabelă de afișaj electronic, un sistem de sonorizare modern și o instalație de nocturnă.

Tribuna va avea 520 de locuri și va fi dotată cu scaune rabatabile din rășină ignifugă. De asemenea, noul teren de sport va fi dotat cu vestiare, grupuri sanitare, zone de acces, parcare, dușuri, birouri și zona pentru presă și oficiali.

Unul dintre scopurile principale ale acestui proiect este legat de crearea uui spațiu adecvat pentru participarea la activități sportive atât în calitate de spectator, cât și în calitate de sportiv, oficial sportiv sau staff tehnic.

Termenul de execuție al lucrărilor este de 15 luni de la data semnării contractului.

Categories: Local

About Author