Noi investiții la Prundu Bârgăului pentru înfrumusețarea localității

Noi investiții la Prundu Bârgăului pentru înfrumusețarea localității

O licitație de 2,5 mil. lei a fost lansată astăzi de către Primăria Prundu Bârgăului care caută o firmă să se ocupe de proiectul “Amenajare arhitecturală și peisagistică, refacere trotuare accese, amenajare zonă pietonală în centrul comunei Prundu Bârgăului”.

Banii pentru realizarea acestor lucrări sunt din bugetul propriu al Primăriei Prundu Bârgăului, iar licitația pentru stabilirea firmei care va realiza lucrările va avea loc în 10 august.

În proiect sunt cuprinse patru zone care urmează să intre în șantier. Pentru zona 1 spre exemplu urmează să fie amenajate: 7 locuri de parcare, zonă pavată de acces în clădirea care găzuiește Centrul Cultural, zone de odihnă, un afiteatru exterior pentru scenă și alei corespunzătoare de legătură.

Pentru zona 2, unde se află o farmacie, se propune demolarea imobilului și amenajarea a 31 de locuri de parcare care să aibă legătură directă cu Centrul Cultural.

În ceea ce privește zona 3, unde este o un spațiu pietonal, se dorește modernizarea acesteia prin înlocuirea fântânii arteziene cu una pietonală interactivă, relocarea rodourilor de vegetație și a platformei “Monumentul Eroilor”.

Pentru zona 4, unde se află un parc, se vor face intervenții pentru reîmprospătarea imaginii de ansamblu.

Categories: Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*