Noi locuri de muncă în județ: Influent, Cofetăria Doris, Crama Veche și DM fac angajări

Noi locuri de muncă în județ: Influent, Cofetăria Doris, Crama Veche și DM fac angajări

Oferă condiții de muncă bune, alături de profesioniști, salarii atractive și bonusuri și cer seriozitate și puțină experiență. Angajatorii bistrițeni scot la bătaie noi locuri de muncă în această săptămână, iar oferta este destul de variată. 

Compania Influent din Năsăud are nevoie de mecanic auto, motostivuitorist, șofer tir curse interne și agent comercial. Cei care vor să lucreze pe unul dintre aceste posturi pot obține mai multe informații la numărul de telefon: 0744 474 973.

Cofetăria Doris are nevoie de o persoană care să se ocupe de curățenie. Mai multe detalii despre acest loc de muncă pot fi aflate la numărul de telefon 0728-958 854.

Crama Veche din parcul municipal angajează bucătar, ajutor de bucătar, pizzer și barman. “Oferim condiții bune de muncă, salar motivant și bonuri de masă. Pentru informații vă rog să sunați de luni până vineri, între orele 10.00-16.00, la numarul de telefon: 724-500.013″, anunță cei de la Crama Veche.

DM angajează un director de magazin. Candidatul ideal trebuie să aibă studii superioare finalizate, să cunoască limba engleză sau germană, vechime de minim 12 luni într-un post similar și disponibilitate pentru deplasări. Compania oferă pachet salarial motivant, muncă într-o echipă dinamică, bonusuri din vânzări, program flexibil, bonuri de masă și asigurare privată.

Categories: Local

About Author