Nu cred că vor fi anticipate! Avem nevoie de soluții, nu de criză politică spune Radu Moldovan

Nu cred că vor fi anticipate! Avem nevoie de soluții, nu de criză politică spune Radu Moldovan

În cadrul unei conferințe de presă susținută astăzi, liderul social-democraților din Bistrița-Năsăud și președinte la Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan, a criticat actuala guvernare. Moldovan nu crede că vor fi organizate alegeri aticipate și spune că țara are nevoie de soluții de guernare pentru a-si depăși problemele. 

“Cred că în momentul de față actuala guvernare este într-o eroare profundă, dar este decizia lor. Eu cred că oamenii așteaptă de la ei să le propună soluții de guvernare și nu de criză politică”, a explicat Radu Moldovan.

Social-democratul spune că în momentul de față România are nevoie de stabilitate și că oamenii au nevoie de măsuri care să ajute populația.

“Nu cred că o să se întâmple ceva în mod real, praf în ochi. Dacă o să se facă ceva o să se facă de gura lumii, așa pe pici pe colo care să nu spunem că nu au făcut nimic. Din păcate anul 2020, din punctul de vedere al administrării țării, arată sumbru. Mi-aș dori foarte multe să nu am dreptate”, a mai adăugat Moldovan.

Liderul PSD BN nu crede că vor avea loc alegerile anticipate despre care s-a tot vorbit în ultima perioadă. “Nu cred sincer să se vor face anticipate”, susține Radu Moldovan.

Categories: National

About Author