O firmă din Zalău cu zero experiență se adapă cu 2 lucrări la Primăria Bistrița, legate de Linia Verde

O firmă din Zalău cu zero experiență se adapă cu 2 lucrări la Primăria Bistrița, legate de Linia Verde

Compania ORIZONT ELECTRIC, din Zalău, înființată în 2021, a câștigat zilele trecute două lucrări la Bistrița, care presupun alimentarea cu energie electrică a stațiilor de încărcare autobuze din str.Simpozionului și localitatea componentă Viișoara, în cadrul proiectului “Linia Verde de Transport Public Utilizând Mijloace de Transport cu motor electric sau hibrid sau normă de poluare redusă”.

Firma a fost înființată în ianuarie 2021, de către antreprenorii Mariana Chezan (67%) și Vasile Margin (33%) și după nici 5 luni era prezentă în licitația organizată de Municipiul Bistrița. Potrivit caietului de sarcini din licitație, studiat de Bistrița Business, câștigătorul licitației ar trebui să aibă minimum 5 ani de experiență în lucrări similare, să prezinte un portofoliu serios de lucrări executate și să aibă personal calificat și atestat pe astfel de lucrări. Rămâne un mister cum a trecut firma sălăjană de acest punct din caietul de sarcini.

Firma se angajează să facă alimentarea cu energie electrică a stațiilor de încărcare autobuze din str. Simpozionului (autobaza) și localitatea componentă Viișoara, semnând un contract cu o valoare totală de 0,96 milioane lei.

Categories: Brands, Bursa, Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*