Oamenii de business invitați, vineri, la Parada Brăduților! Ei pot licita brăduți, susținând astfel un atelier de creație pentru copiii talentați!

Oamenii de business invitați, vineri, la Parada Brăduților! Ei pot licita brăduți, susținând astfel un atelier de creație pentru copiii talentați!

Agenția de media Prompt Communication, în parteneriat cu Complexul Muzeal din Bistrița, organizează, vineri, 20 decembrie, ediția a 8-a a evenimentului Parada Brăduților pentru Vise Împlinite. Din nou, un proiect de responsabilitate socială, cu un scop caritabil, la care sunt invitați să adere toți cei care înțeleg că spiritul Crăciunului este despre a dărui, a ajuta, a fi mai buni. Vino, licitează un brăduț, pentru a ajuta!

Parada Brăduților pentru Vise Împlinite este un eveniment cunoscut de întreaga comunitate bistrițeană. Vă invităm, ca în fiecare an, să ne adunăm în jurul celui mai drag simbol al Crăciunului, bradul, vineri, 20 decembrie, ora 18.00 în curtea Muzeului. În parteneriat cu Complexul Muzeal din Bistrița și alături de asociația Produs în Bistrița-Năsăud, vom trăi 3 zile ca pe vremea bunicilor, în sărbătoarea colindelor și a tradițiilor autentice, unde gustul și mireasma de cozonaci, emoțiile și bucuriile simple se reunesc pe un singur tărâm.

Parada Brăduților este un proiect de responsabilitate socială care a prins contur în urmă cu 9 ani de zile. Scopul nostru prin prisma acestui eveniment este acela de a dărui, a provoca zâmbete, de a împlini vise. Am reușit de 8 ani încoace, cu fiecare ediție, să îndeplinim dorințe și să creăm bucurie.

Prima ediție a Paradei Brăduților, care a avut loc în anul 2011, a fost dedicată unui tânăr care avea nevoie de un transplant de rinichi.

Ediția din anul 2012 a reușit să sprijine cu toate resursele obținute în urma evenimentului, Centrul de Resurse și Referință în Autism „Micul Prinț”, coordonat de doamna Ana Dragu.

În anul următor (2013), Centrul Lacrima din Năsăud a fost beneficiarul în urma acestei parade.

Licitația brăduților din anul 2014 a fost dedicată tinerei Laura Slăvescu, având ca scop achiziționarea unui scuter electric pentru mobilitate.

Ediția a 5-a a Paradei Brăduților le-a dat aripi copiilor talentați și celor aflați în situații dificile. Dan Bungărdean, elev al Liceului de Muzică Tudor Jarda, și-a cumpărat vioara mult visată, iar Asociația Aripi de Copil a continuat să deruleze o parte din proiectele sale dedicate comunităților și familiilor defavorizate.

Cu resursele obținute în urma licitației de la ediția a 6-a din 19 decembrie 2016 au fost îndeplinite două obiective. Primul dintre ele a constat în premierea și susținerea excelenței, reprezentată de data aceasta de elevul Gabriel Alin Oul, olimpic la matematică, căruia i-am oferit un laptop pentru a-l susține în activitățile lui viitoare. Cel de-al doilea obiectiv a constat în demararea unui proiect din zona sănătății colective, dedicat întregii comunități bistrițene – Bistrița pe bicicletă. Au fost achiziționate, în acest sens, primele două biciclete electrice de ultimă generație fabricate de brand-ul românesc Pegas, care au fost donate Primăriei Municipiului Bistrița pentru utilizarea lor în folosul comunității.

Resursele obținute în urma licitației din cadrul celei de a 7-a ediții a evenimentului nostru, desfășurat în 20 decembrie 2017, au fost oferite familiei Petruț din Bistrița, care a pierdut patru din cei nouă copii într-un cumplit accident rutier.

În fiecare an, am încercat să găsim zone în care este nevoie de sprijin din punct de vedere financiar și resursele obținute în urma licitației brăduților să susțină proiecte și să premieze excelența tinerilor. Avem o comunitate sensibilă, în care există cultura generozității și o parte din binele propriu îl întoarce înapoi locului în care trăiește.

Cea de a 8-a ediție Parada Brăduților pentru Vise Împlinite, care a avut loc în 21 decembrie 2018 la Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud, a purtat zâmbet și bucurie de copil. Resursele obținute în urma licitației brăduților sunt dedicate proiectului Atelier de creație pentru copii în aer liber, care va fi compus din table de desen și joc pentru copii, băncuțe, un glob pământesc uriaș etc.

Ediția a 9-a a Paradei Brăduților pentru Vise Împlinite va avea loc în acest an în aer liber, în același cadru de poveste creat de „Crăciun în Bistrița-Năsăud” în curtea Complexului Muzeal Bistrița-Năsăud. Va fi din nou o ediție dedicată copiilor, pe care îi invităm în număr cât mai mare. Le pregătim surprize frumoase, printre care un program de jocuri, animație și divertisment cu pictură pe față inclusă, oferit cu drag de Luana Lulu Party. Resursele adunate urmează să fie cumulate cu cele de anul trecut în vederea finalizării Atelierului de creație pentru copii în aer, care va fi poziționat în curtea Complexului Muzeal Bistrița-Năsăud. Inaugurarea Atelierului de creație va avea loc în prima partea a anului 2020.

Vă așteptăm cu drag!”

Categories: Local

About Author