Ocolul Silvic Bistrița și-a găsit constructor pentru noul sediu de 1 milion de lei

Ocolul Silvic Bistrița și-a găsit constructor pentru noul sediu de 1 milion de lei

Ocolul Silvic al municipiului Bistrita R.A. își construiește un nou sediu în fostul Punct Termic 29, din strada Ștefan cel Mare. Valoarea investiției depășește 1 milion de lei, iar constructorul desemnat prin licitație publică e SC LUCICOR PROD SRL, singurul ofertat, potrivit portalului licitatiapublica.ro.

 Ocolul Silvic Bistrița funcționează, din 2009, ca regie publică locală a municipiului și are în administrare fondul forestier proprietate publică a Bistriţei şi a comunei Livezile, în suprafaţă totală de 5693 ha. În prezent, sediul instituției este pe Calea Moldovei nr. 9A., într-un imobil închiriat de la Direcția de Administrare a Piețelor. Regia a avut în 2016 cel mai bun an din istorie din punctul de vedere al cifrei de afaceri: 645.000 euro, cu un profit net de 118.530 euro. Ocolul are în prezent 30 de angajați.

LUCICOR PROD, constructorul desemnat, are sediul social în Posmuș și este deținut de Lucreția și Gheorghe Budușan. Firma a avut un rulaj de 1,2 milioane euro la nivel de 2016, cu 21 de angajați.

Valoarea lucrărilor estimată de Ocolul Silvic a fost de 1,31 milioane lei, fără TVA, iar singura ofertă depusă a fost de 1,02 milioane fără TVA, criteriul de atribuire fiind prețul cel mai mic.

Categories: Local

About Author