Oficial: EUROALPIN va lua 550.400 lei pentru operarea pârtiei închise de la Unirea

Oficial: EUROALPIN va lua 550.400 lei pentru operarea pârtiei închise de la Unirea

Contractul de exploatare a telescaunului de pe Pârtia Cocoș i-a revenit oficial companiei EUROALPIN BISTRIȚA SRL, pentru suma de 550.400 lei, potrivit anunțului de atribuire 219321 de vineri, 26.01.2018. În aceeași zi a fost practic inaugurată și pârtia de ski.

Potrivit informațiilor publicate de licitatiapublica.ro , o singură ofertă a fost depusă pentru licitația “Prestarea serviciilor de exploatare a instalației de transport persoane pe cablu, telescaun, din cadrul Complexului Sportiv Polivalent, din municipiul Bistrița, localitatea componentă Unirea“, cea a companiei Euroalpin Bistrița SRL. Înființată în 2016, exact în scopul operării telescaunului, firma este deținută de Dumitru Tănase (45%) – patronul EUROCOMPOZITE – și fiica sa, Adriana Tat (55%) – noră a fostului șef al Direcției Silvice Bistrița, Gheorghe Tat.

Serviciile de operare şi exploatare a instalațiilor pârtiei au fost atribuite și în iarna 2016/2017 firmei Euroalpin Bistrița, subcontractant fiind atunci SC Comelf SA Bistrița.

Pârtia Cocoș a fost inaugurată oficial vineri, 26.01.2018, în urma unei investiții publice de cca. 7 milioane euro, și a fost închisă după numai două zile de operare, din cauza temperaturii ridicate care nu permite menținerea zăpezii.

Categories: Local

About Author