OMV Petrom așteaptă oferte pentru 2 proprietăți din Bistrița: sediul și un teren de cca. 3 ha

OMV Petrom așteaptă oferte pentru 2 proprietăți din Bistrița: sediul și un teren de cca. 3 ha

OMV Petrom SA, prin divizia sa de imobiliare, scoate la vânzare mai multe proprietăți de care compania consideră că se poate dispensa. Printre ele, sediul PETROM de pe Zimbrului și un teren de peste 30.000 mp, în Bistrița.

Sediul Petrom este o clădire de birouri, în regim S+P+3, cu o suprafață totală de 905 mp, construită pe un teren de 581 mp. Imobilul este situat în centru, pe strada Zimbrului, cea care mărginește Colegiul Național Liviu Rebreanu din Bistrița. Prețul de vânzare nu este anunțat, dar compania spune că așteaptă oferte. La o estimare, cu prețurile din piață, proprietatea ar trebui să valoreze peste 1 mil. de euro.

O a doua proprietate de care OMV Petrom SA se dispensează la Bistrița este un teren de 30.322 mp, aflat pe strada Valea Castanilor (n.n. eroare – probabil Valea Căstăilor, pe lângă Rombat în sus, pentru că Valea Castanilor nu există în Bistrița, după știința noastră.) La prețul mediu al pieței în zonă (cca. 20 euro/ mp), probabil că terenul valorează între 500.000 și 700.000 euro.

Pentru detalii suplimentare: https://imobiliare.omvpetrom.com

Categories: Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*