“Pariul pe tehnologie” a ajuns în acest an la IRUM Reghin

“Pariul pe tehnologie” a ajuns în acest an la IRUM Reghin

Gala “Povești cu Profit…made in România”, organizată de platforma online Profit.ro, ajunsă în acest an la ediția a IV a, premiază 10 manageri de top și companii românești de succes. La ediția din acest an a urcat pe podium și compania IRUM din Reghin care a primit un premiu special – “Pariul pe tehonogie”.

IRUM produce în fabrica din Reghin tractoare agricole și utilaje TAF (tractoare articulate forestiere), încărcătoare, transportoare, echipamente pentru întreţinerea drumurilor forestiere, însă fabrică şi piesele aferente acestora. Pentru că a dezvoltat branduri autohtone, a reușit să se impună pe piață și a dovedit că prin investiții și perseverență se poate face performanță în România, IRUM a fost premiată la gala “Povești cu Profit…made in România”.

IRUM Regin, controlată de familia Oltean, are în prezent aproape 600 de angajați și a înregistrat creșteri de 25% de la an la an. Compania vinde anual peste 600 de unități în România dar și în afara granițelor în țări precum Spania, Germania, Croația sau Belgia.

Categories: Business in top

About Author