Pasul decisiv pentru modernizarea trecerii peste calea ferată de pe Lucian Blaga

Pasul decisiv pentru modernizarea trecerii peste calea ferată de pe Lucian Blaga

Modernizarea trecerii la nivel cu calea ferată de pe strada Lucian Blaga a intrat în linie dreaptă, odată cu anunțul de licitație postat ieri de Primăria Bistrița. Până în 9 octombrie, constructorii interesați își pot depune ofertele. Valoarea estimată: 221.803 lei, fără TVA.

După câțiva ani în care lucrarea respectivă a fost pasată între Primăria Bistrița, Ministerul Transporturilor și CFR, administrația locală și-a luat inima în dinți și a alocat cca. 50.000 euro pentru realizarea proiectului, obținând și avizele necesare de la Guvern.

„Primăria municipiului Bistrița are în derulare proiectarea lucrărilor la obiectivul de investiţii: “Amenajare si modernizare strada Lucian Blaga, municipiul Bistrita”, care care constă în executarea de lucrări de drumuri, piste de bicicliști și trotuare. Realizarea acestui obiectiv de investiții constituie un pas în față pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere a municipiului Bistrița, prin asigurarea fluidizării traficului pe DN17C în zona trecerii de nivel cu calea ferată și asigurarea siguranței rutiere prin eliminarea punctelor cu restricții de circulație și a zonelor cu stare tehnică necorespunzătoare” argumentează investiția reprezentanții Primăriei.

Categories: Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*