PNL : Votul din 6 decembrie este despre dezvoltarea României! Trimitem PSD să se reformeze!

PNL : Votul din 6 decembrie este despre dezvoltarea României! Trimitem PSD să se reformeze!

PNL Bistrița-Năsăud a organizat o conferință de presă la care au participat președintele organizației județene, Ioan Turc, alături de candidații principali la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

”Îi îndemn pe bistrițeni să meargă la vot, îi asigur că secțiile de votare sunt locuri sigure. S-a făcut dezinfecție, totul este conform normelor în vigoare, nimeni nu își riscă sănătatea prin participarea la vot. Îi îndemn pe bistrițeni și pe conjudețenii noștri să voteze candidații PNL, sunt oameni care merită votul lor prin profesionalismul de care dau dovadă, prin CV-ul pe care fiecare îl are, prin buna credință și prin faptul că fac parte dintr-o formațiune politică modernă, orientată spre dezvoltarea României și a comunităților locale. Îmi doresc ca după aceste alegeri să lucrez cu Robert Sighiartău, cu Diana Morar, cu Florin Urîte, cu Ovidiu Florean, vreau ca obiectivele de dezvoltare ale județului Bistrița-Năsăud, ale municipiului Bistrița să poată fi duse la îndeplinire printr-un efort comun administrație publică locală și Guvern, prin intermediul parlamentarilor noștri, să existe deschiderea de care avem atât de multă nevoie pentru realizarea obiectivelor. (…) Singura forță capabilă să ofere dezvoltare pentru comunitatea bistrițeană este PNL”. – a declarat Ioan Turc, președintele PNL.

”Rugămintea mea pentru bistrițeni este ca duminică să iasă la vot, să aleagă în cunoștință de cazuă oameni profesioniști care să-i reprezinte în Parlament, care să ducă interesele bistrițenilor la nivel național pentru ca acestea să fie promovate și să terminăm odată cu parazitarea Parlamentului de către tot felul de personaje triste, care au dat majoritățile din anii precedenți și care nu au reușit să facă altceva decât să ducă țara noastră un pas în spate” – a spus și Diana Morar, secretar de stat în Ministerul Justiției, candidat la Camera Deputaților.

”În 6 decembrie trebuie să scăpăm de PSD, trebuie să trimitem în opoziție acest partid, ca să se reformeze, iar PNL să continue ce a început în acest an: dezvoltarea României. Guvernul PNL acordă o mare atenție județului Bistrița-Năsăud și, după cum ați văzut, avem câteva obiective de investiții extrem de importante, fie că vorbim de drumul expres Bistrița – Dej – Cluj-Napoca, fie că vorbim de Autostrada Nordului. Sunt obiective pe care PNL le susține și care au sursă de finanțare din acei 80 de miliarde de euro pe care președintele Klaus Iohannis împreună cu Guvernul Orban i-a adus pentru România. Votul din 6 decembrie este despre dezvoltarea României” – a spus și deputatul Robert Sighiartău, secretarul general al PNL, care deschide lista la Camera Deputaților.

Categories: Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*