Policlinica MAIERU vrea să ajungă la 5 mil. lei venituri în următorii doi ani

Policlinica MAIERU vrea să ajungă la 5 mil. lei venituri în următorii doi ani

Policlinica MAIERU, unitatea medicală fondată în urmă cu 4 ani de Vasile Alexandru si Vasile Negrusier, a crescut cu 30% în 2023 față de anul precedent și țintește pragul de 5 milioane lei venituri în următorii doi ani.

Afacerile Policlinicii Maieru, situată în localitatea cu același nume, au ajuns la 4 mil. lei, potrivit lui Vasile Alexandru. Ca noutate, au apărut specialităţi medi­cale noi disponibile pacienţilor, iar contractarea cu Casa de Asigurări pentru consultaţii decontate a crescut. În total, 43 de medici lucrează în cele trei subunități aflate sub brandul Policlinica Maieru.

„Avem mai multe specialităţi medicale, mai multe contracte cu Casa de Asigurări şi pe partea de medicină internă, pentru zonele rurale. Avem medic de familie în clinică. Acum suntem în ne­go­cieri pentru partea de imagistică, un pilon im­portant pentru dezvoltarea noastră. Suntem pe creştere de cel puţin 30% la cifra de afaceri în 2023 faţă de 2022“, a spus Vasile Alexandru. El si Negrusier au decis în urmă cu patru ani să pornească Policlinica Maieru în comuna bistriţeană cu acelaşi nume, fiind printre deschizătorii de drumuri în investițiile private din Sănătate în mediul rural.

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*