Presată de cererea din piață, AJOFM Bistrița se apucă să livreze bucătari și ospătari

Presată de cererea din piață, AJOFM Bistrița se apucă să livreze bucătari și ospătari

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Bistriţa-Năsăud intenţionează să se reautorizeze ca furnizor de formare profesională pentru ocupaţiile de bucătar şi ospătar –  vânzător în unităţi de alimentaţie.

În acest sens, A.J.O.F.M. Bistriţa – Năsăud caută formatori pentru pregătirea teoretică şi practică la aceste programe de formare profesională, cât şi evaluatori şi examinatori care participă la evaluarea furnizorilor de formare profesională a adulţilor şi la certificarea absolvenţilor programelor de formare profesională a adulţilor. Specialiştii trebuie să aibă o pregătire specifică formarii profesionale a adulţilor şi de specialitate din domeniul ocupaţional “turism şi alimentaţie publică”.

Evaluatorii şi examinatorii trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiţii: studii superioare; pregătire şi experienţă în legatură directă cu ocupaţiile de “bucătar” şi “ospătar”; experienţă în evaluarea de competenţe profesionale sau examinarea absolvenţilor unor programe de formare; deţinerea certificatului de absolvire cu recunoaştere naţională pentru ocupaţia “evaluator de competenţe profesionale” sau “evaluator în sistemul formării profesionale continue”. Persoanele interesate să devină specialişti pentru programele de formare profesională de “bucătar” şi “ospătar” organizate de către A.J.O.F.M. Bistriţa – Năsăud sunt invitate să se adreseze instituţiei noastre din Bistriţa, strada Gării, nr.2-4, tel.0263-236296.

Categories: Local

About Author