Presiune pe rodnenii care abandonează deșeuri pe Valea Măgurii

Presiune pe rodnenii care abandonează deșeuri pe Valea Măgurii

Directorul ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud, împreună cu primarul și viceprimarul comunei Rodna și inspectorii din cadrul Corpului de Control, au purtat discuții cu cetățenii din această zonă pentru conștientizarea pericolului pe care îl are abandonul de deșeuri. Acest dialog a avut loc pe fondul abandonului tot mai mare al deșeurilor pe Valea Măgurii. Cristian Niculae promite sancțiuni dacă acest fenomen persistă. 

”În contextul în care comuna Rodna se confruntă cu un fenomen de abandon al deșeurilor pe Valea Măgurii, am considerat că prima măsură pe care trebuie să o avem în vedere este un dialog cât mai constructiv și orientat pe soluții cu cetățenii din această zonă. Astfel, ne-am deplasat împreună cu primarul Valentin Grapini și viceprimarul Iosif Partene, alături de inspectorii din cadrul Corpului de Control al ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud în această comunitate pentru a discuta cu oamenii, pentru a-i informa ce trebuie să facă cu deșeurile și pentru a-i conștientiza despre pericolul pe care-l reprezintă pentru sănătatea noastră și a copiilor noștri poluarea cu deșeuri a apelor din județ”, a postat Cristian Niculae, directorul ADI Deșeuri. 

El a mai adăugat: ”I-am atenționat totodată că, dacă acest fenomen persistă, vom trece la sancționarea celor vinovați pentru aceste fapte. Inspectorii Corpului de Control al ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud derulează în această perioadă acțiuni de informare și conștientizare în tot județul nostru, pentru a explica oamenilor ce trebuie să facă cu deșeurile. Suntem conștienți că este nevoie de timp pentru rezolvarea acestei probleme, dar prezența constantă și periodică în mijlocul comunităților județului nostru a inspectorilor Corpului de Control va corecta lucrurile greșit făcute în domeniul gestionării deșeurilor”.

Categories: Bursa, Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*