Prima școală de IT din Bistrița își deschide porțile în câteva zile

Prima școală de IT din Bistrița își deschide porțile în câteva zile

Familia Toadere, proprietara Automobile Service, dealerul local al Dacia&Renault, își extinde portofoliul de business și deschide un centru educațional pentru tinerii care vor să se inițieze în IT.

Logiscool România, școala de programare IT pentru copii cu vârste între 7 și 17 ani, cu investitori maghiari în spate, căuta încă din primăvară un partener în Bistrița, care să deschidă un centru educațional în sistem de franciză.

Logiscool Bistrița își va deschide porțile pe data de 6 septembrie a.c., în sediul de pe strada George Cosbuc nr. 23. În această perioadă, au loc cursuri demonstrative gratuite, la care pot participa toți cei interesați. După deschiderea oficială și înscrierea în program, curricula va avea cca. 30 de cursuri, iar pentru fiecare curs sunt 3 niveluri de predare (în funcție de vârsta copilului) easy track, normal track și fast track. De aceea, fiecare curs va avea un număr diferit de saptămâni. Elevii, cu vârste între 7 și 17 ani, pot opta atât pentru cursuri în sediul școlii, cât și online.

Grupele vor fi organizate în număr restrâns, de 8 – 12 cursanți, din aceeași categorie de vârstă. Ei nu necesită cunoștințe anterioare pentru grupele de începători. Costurile se ridică la 310 lei pe lună.

Firma maghiară Logiscool, care a lansat pe piață, în 2014, platforma interactivă de învățare Scoolcode, prin care copiii și adolescenții sunt instruiți în programare pe computer, are acum circa 110 locații în 19 țări din Europa, Asia și America. În România, Logiscool a deschis 40 de centre educaționale în sistem de franciză.

Logiscool urmărește să își dezvolte rețeaua din România cu 20 de noi școli până la finalul anului 2021.

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*