Primăria a luat țeapă de la Super Snow! Firma nu a mai adus echipamentele pentru pârtia de schi

Primăria a luat țeapă de la Super Snow! Firma nu a mai adus echipamentele pentru pârtia de schi

Compania Super Snow, cea de la care Primăria Bistrița a cumpărat pompele pentru a duce apă din lac la tunurile de zăpadă, e de negăsit. Primarul Ovidiu Crețu a anunță că termenul limită pentru livrarea și instalarea echipamentelor expiră peste patru zile și că reprezentanții companiei nu au mai răspuns nici măcar la telefon. 

Aveam neapărat nevoie de mărirea capacității pompelor, pompa care duce apă de la râu în lacul de acumulare și pompa care duce apă de la lacul de acumulare la tunurile de zăpadă. Am scos la licitație respectiva lucrare, cu o valoare de circa 1,1 mil. lei, s-au prezentat două firme, care sunt înregistrate în România, Tehnoalpin de la care avem celelalte instalații, și Super Snow, firmă înregistrată în România dar cu baza în Polonia. I-am declarat câștigători (n.red. pe cei de la Super Snow), în 25 ianuarie, adică peste patru zile, pompele ar trebui să funcționeze, încă nu știm nimic de ei”, a explicat primarul Ovidiu Crețu. 

Crețu spune că reprezentanții companiei Super Snow nu au mai putut fi contactați de mai bine de 15 zile și că nimeni nu răspunde nici măcar la telefon.

Ba mai mult, primarul a precizat că Super Snow a mai participat la o licitație organizată de Primăria Bistrița, cea pentru livrarea tunurilor de zăpadă, licitație pe care nu a reușit să o câștige și pe care ulterior a contestat-o la CNSC.

“Vom merge în instanță, în contencios administrativ, pentru că oferta oricum este expirată”, a adăugat Crețu.

Primăria Bistrița nu a plătit niciun ban celor de la Super Snow pentru echipamentele comandate. Banii pentru pompele pe care ar fi trebuit să le instaleze în Wonderland ar fi trebuit să fie achitați abia după finalizarea lucrărilor.

Categories: Local

About Author