Primăria Bistrița anunță încă o parcare în locul unei foste centrale termice

Primăria Bistrița anunță încă o parcare în locul unei foste centrale termice

După ce municipalitatea a aprobat amenajarea unei parcări în locul fostei centrale termice de pe Aleea Heniu, acum anunță că vrea să mai transforme o astfel de clădire în parcare.

Consilierii locali se vor întâlni săptămâna viitoare și pe ordinea de zi vor avea un proiect care vizează predarea din proprietatea publică a Primăriei Bistrița în proprietatea publică a județului Bistrița-Năsăud a unor imobile situate pe strada Bistricioarei, imobile care urmează să fie transformate într-o parcare.

Este vorba despre fostul punct termic, situat chiar în spatele Băncii Comerciale Române și care de ani de zile este într- avansată stare de degradare.

Conducerea Primăriei Bistrița vorbește de mulți ani despre transformarea fostelor puncte termice ale Proditermului în parcări supraetajate. Până în acest an planurile nu s-au concretizat însă se pare totuși că municipalitatea vrea să le pună în aplicare.

Bistrița se confruntă de foarte multă vreme cu o problemă acută a locurilor de parcare din oraș, asta după ce în ultima perioadă mașinile care circulă pe străzile orașului s-au tot înmulțit.

Categories: Local

About Author