Primăria Bistrița scoate din vistierie aproape 30 mil. lei pentru amenajarea unor străzi noi

Primăria Bistrița scoate din vistierie aproape 30 mil. lei pentru amenajarea unor străzi noi

În ședința de Consiliu Local de luna aceasta consilierii locali vor avea pe masa de lucru un proiect legat de amenajarea unor străzi noi. Este vorba despre o investiție de 29,3 mil. lei, bani cu care ar urma să fie amenajate 18 străzi noi.

În plan, sunt prevăzute amenajarea următoarelor străzi: Secundară 3 în Sărata, Secundară 4 (Știubei) în Sărata, Secundară 12 în Viișoara, Secundară 16 în Viișoara, Tabără, Lempeș, Crângului, Zăvoaie, Podgoriei,Apusului, Jupiter, Secundară 23 în Unirea, Secundară 17 (Școlii) în Unirea, George Barițiu, Prundului, Ion Pop Retegan, Filip Cristian Petru și Bela Bartok, .

Lungimea totală a celor cinci străzi va fi de 9,2 km, iar termenul de realizare al lucrărilor este cuprins între 3 și 8 luni, în funcție de lungimea fiecărui tronson.

“Realizarea acestei investiții are ca obiectiv general asigurarea fluidizarii traficului, sporirea gradului de siguranță și confort în circulația rutiera,  a unui acces  facil și în timp util  la/de la zonele de locuit, la unitățile de învățământ  și la obiectivele economice  și de interes public, precum și accesul în timp util  al mijloacelor de interventie.“, scrie într-un raport prezentat de Primăria Bistrița.

Categories: Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*