Primăria Bistrița scoate la licitație reabilitarea Liceului Tehnologic de Servicii

Primăria Bistrița scoate la licitație reabilitarea Liceului Tehnologic de Servicii

Finanțarea vine prin Fondul European de Dezvoltare Regională, iar obiectivul principal al proiectului îl reprezintă creșterea calității infrastructurii școlare din municipiul Bistrița. Bugetul total alocat acestui proiect este de 6,9 mil. lei.

“Liceul Tehnologic de Servicii, situat în municipiul Bistriţa, str. Republicii, nr.41, dispune de o construcţie cu regim de înălţime P+2E, având funcţiunea de şcoală. Construcţia a fost executată în perioada anilor 1970, imobilul fiind înscris în domeniul public al municipiului Bistriţa. In prezent, clădirea prezintă un grad avansat de uzură fizică şi morală, dotări învechite, iar funcţionarea acesteia se face în condiţii de confort limitat şi un consum energetic ridicat”, anunță Primăria Bistrița.

Clădirea care găzduiește Liceul Tehnologic de Servicii Bistrița va fi reabilitată, modernizată și dotată la standarde europene.

În plus, municipalitatea anunță că imobilul va fi extins și că suprafața totală va crește de la 415 mp cât care în prezent, la 659,8 mp.

Licitația va avea loc în 28 iulie.

Categories: Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*