Primăria finanțează amenajarea unei căi de acces și a unei parcări la SJU

Primăria finanțează amenajarea unei căi de acces și a unei parcări la SJU

Spitalul Județean de Urgență a primit din partea Primăriei Bistrița propunerea de a finanța lucrările de amenajare a unei căi de acces secundare în spital și a unei parcări. 

Primăria Bistrița a transmis SJU Bistrița-Năsăud că va finanța lucrările pentru amenajarea unei căi secundare de acces în spital din strada 1 decembrie și a unei parcări, prin Direcția Servicii Publice Bistrița. Costul estimat se ridică la cca. 208.000 lei, iar proiectul așteaptă aprobarea de către Consiliul Local în ședința de azi. 

De asemenea, primăria a solicitat acordul Spitalului Județean de Urgență de a efectua demersurile necesare pentru a obține certificatul de urbanism, proiectul de execuție, acordurile și avizele solicitate, precum și autorizația de construcție, aspect cu care SJUB a fost de acord. 

Terenul pe care urmează să fie făcute lucrările are o suprafață de 1.350 mp și a fost cumpărat de Consiliul Județean Bistrița-Năsăud cu peste 400.000 de euro. Scopul este asigurarea circulației corespunzătoare salvărilor pentru UPU-SMURD și pentru corpul nou. 

Categories: Bursa, Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*