Primăria Năsăud împarte populației 20.000 de măști de protecție

Primăria Năsăud împarte populației 20.000 de măști de protecție

Pentru că din 1 mai în Năsăud va fi obligatorie purtarea măștilor de protecție în toate spațiile publice, Primăria Năsăud a decis să împartă populației 20.000 de măști de protecție. Acestea vor fi distribuite începând de mâine.

“Pentru a veni în sprijinul populației, corelat cu prevederile Hotărârii Comitetului Local pentru Situații de Urgență Năsăud, nr. 5 din 27.04.2020, hotărâre prin care se instituie ca și măsura preventivă purtarea de mijloace de protecție a gurii și a nasului (măști de protecție, eșarfe sau alte mijloace de protecție) în toate spațiile publice închise și deschise (mijloace de transport public în comun, instituții publice, spații comerciale, farmacii, piețe agroalimentare, șantiere, gări, autogări, străzi publice), și pentru a preveni răspândirea noului tip de CORONAVIRUS SARS-COV2, administrația publică locală va achiziționa un număr de 20.000 bucăți măști de protecție care vor fi distribuite populației din cartierul de blocuri, precum și celor care locuiesc la case, atât în oraș cât și în cele 2 cartiere: Lușca și Liviu Rebreanu”, anunță primarul orașului Năsăud, Mircea Romocea.

Măsura a fost luată de administrația publică locală pentru a veni în sprijinul cetățenilor care se află în dificultate de a-și procura și achiziționa astfel de echipamente de protecție.

Categories: Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*