Primele cinci companii imobiliare din județ au făcut profit de 2 mil.lei

Primele cinci companii imobiliare din județ au făcut profit de 2 mil.lei

Domeniul tranzacțiilor imobiliare este unul destul de profitabil, iar cei care desfășoară astfel de activități fac vânzări de sute de mii de lei.

Cu cea mai mare cifră de afaceri și cu profitul cel mai mare înregistrat în 2018 este o firmă cu capital german. Imobiliare Stelzer, firmă deținută de omul de afaceri Michael Stelzer, are sediul în Năsăud și conform raportului de pe 2018 a avut o cifră de afaceri de 2,1 mil.lei cu un profit ce trece ușor de 1,7 mil.lei în urma tranzacțiilor făcute.

Iamomori aparține antreprenorului Ioana Alexandrescu și a fost deschisă în anul 2001. A încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de 1,07 mil lei și profit de 0,2 mil.lei.

În topul celor mai valoroase agenții imobiliare intră și agenția imobiliară Mobilier Maiorca deschisă în anul 2017 de Ioan Gavriloaie. Cu o cifră de afaceri ce se apropie de 0,35 mil.lei Gavriloaie a înregistrat în 2018 profit de 0,078 mil.lei.

Direkt Imobiliare are patru acționari: Adina Cucu, Lucian Cucu, Dorin Drulea și Adrian Ștefănescu. Agenția imobiliară deschisă în anul 2010 la Bistrița trece ușor de 0,3 mil.lei cifră de afaceri, iar profitul raportat de 0,2 mil.lei.

Claudiu Pavelea a deschis în anul 2005 Teekconstruct Prodcom care anul trecut i-a adus profit de doar 8.000 lei deși cifra de afaceri trece de 0,25 mil.lei.

În Bistrița-Năsăud sunt înregistrate la ora actuală peste 40 de agenții imobiliare, iar cei de pe primele cinci poziții au făcut profit ce trece de 2 mil.lei.

Categories: Business in top

About Author