Producătorul bistrițean de lactate SINELLI investește într-o nouă hală de producție

Producătorul bistrițean de lactate SINELLI investește într-o nouă hală de producție

Producătorul de lactate LACTO SINELLI din Teaca vrea să construiască o hală nouă, în incinta fabricii existente, pentru producția de produse precum telemea sau brânză albă în saramură.

Proiectul inițiat de companie prevede construirea unui nou corp de clădire, cu o suprafață de 1232 mp, care va avea aceeași formă și deschidere ca și cel existent și va fi unit cu acesta din urmă printr-un coridor. Noua hală de producție va cuprinde: secţia de fabricare produse prin ultra filtrare (brânza albă în saramură), secţia de fabricare produse lactate acide, secţia de fabricare brânză telemea, camere de termostatare, camera de prerăcire, camera de ambalare, depozitul de produse finite. Compania își propune să proceseze aici cca. 15000 l/zi, din care 4000 l sunt destinaţi producţiei de lactate acide.

Fondată în 1994, compania Lacto Sinelli este controlată de familia Drecșan și a avut în 2020 venituri de 33,3 mil. lei, un record pentru firma bistrițeană. Cu 116 angajați, Lacto Sinelli a obținut un profit net de 2,3 mil. lei.

Categories: Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*