Proprietarii hotelului ROSER HOUSE din Colibița investesc 500.000 euro pentru extinderea complexului

Proprietarii hotelului ROSER HOUSE din Colibița investesc 500.000 euro pentru extinderea complexului

Antreprenorii care dețin cel mai bine cotat hotel din Colibița, ROSER HOUSE, investesc în această perioadă cca. 500.000 euro pentru a extinde resortul cu o sală de conferințe, o sală de sport și un spațiu de joacă pentru copii.

“Suprafața cu care extindem hotelul ROSER HOUSE este de aproximativ 500 mp, pe un singur nivel. Finisajele sunt, așa cum am obișnuit, de o calitate ridicată, respectând standardul de 4 stele pe care-l avem. Profităm de această pauză forțată pentru a finaliza lucrările și sperăm ca în luna mai să fim gata” explică Anamaria Ștefănuțiu, unul dintre proprietarii afacerii.

Noile investiții în ROSER HOUSE, cel mai bine cotat hotel din Colibița, vin la scurt timp după ce proprietarii au încheiat un alt program de lucrări care au adus tot resortul la standardul de 4 stele.

După ce complexul a avut un an 2019 foarte bun, în ciuda zvonurilor că lucrările derulate la barajul lacului ar compromite sezonul turistic, proprietarii au pregătit pentru 2020 oferte speciale pentru companii și instituții, care doresc să organizeze ședințe de team-building, training, brainstorming, chiar party-uri.

“Criza actuală ne-a încetinit planurile, însă noi suntem la Colibița pe termen lung. Încercăm să vedem partea pozitivă a lucrurilor: criza aceasta e legată de sănătate și, în concluzie, optica omului față de sănătatea sa se va schimba mult după această perioadă. Omul va pune mai mult preț pe sănătate, va investi mai mult în ea. Colibița este recunoscută deja internațional pentru cantitatea de ozon din aer și credem că oamenii vor căuta tot mai mult să ajungă în locuri care le oferă șansa de a rămâne sănătoși. Cred că e o viziune realistă și, cu răbdare, vom ajunge acolo” explică Anamaria Ștefănuțiu.

Categories: Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*