Proprietarul hotelului Hebe, Mohammad Murad, anunțat candidat la alegerile locale

Proprietarul hotelului Hebe, Mohammad Murad, anunțat candidat la alegerile locale

Omul de afaceri Viorel Cararamă anunță că a discutat deja cu libanezul Mohammad Murad, unul dintre cei mai mari antreprenori din industria hotelieră din România, și că acesta a acceptat să candideze pentru Primăria capitalei.

Murad ar urma să intre în lupta pentru alegerile locale reprezentând partidul pe care Viorel Cataramă intenționează să îl înființeze.

Astăzi (n.red. duminică – 31 mai) m-am întâlnit la Mamaia cu Dr. Mohamad Murad. I-am propus să fie candidatul Mișcării Patrioților Români la Primăria Capitalei. Am făcut această propunere având în vedere performanțele obținute în sectorul privat (peste 3.000 locuri de muncă, peste 1 milion de mp construiți), precum și implicarea în nenumărate proiecte sociale. Deși este de origine libaneză, după 35 de ani petrecuți în România, dl. Moha cunoaște realitățile țării, devenind un bun român. Propunerea a fost acceptată de principiu, urmând ca detaliile să fie stabilite ulterior”, explică Viorel Cataramă.

Mișcarea ȘPatrioților Români este partidul pe care Cataramă l-a anunțat încă de acum câteva zile.

Mohammad Murad a venit în România în anul 1982 din Liban ca să studieze medicina şi a ajuns după 30 de ani să fie unul dintre cei mai mari hotelieri din ţară. În portofoliul libanezului este și Hotel Hebe din Sângeorz Băi.

Categories: Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*