RAAL investește într-un centru medical, concurând SANOVIL

RAAL investește într-un centru medical, concurând SANOVIL

Compania RAAL Bistrița, producătoare de radiatoare din aluminiu, vrea să deschidă un centru medical pe strada Libertății, la nr. 50, acolo unde a încercat în urmă cu 7 ani să dezvolte o fabrică de înghețată.

Investiția este încă în fază de proiect, dar crearea unui concurent pentru monopolul Sanovil pe piața locală a serviciilor medicale private e de bun augur, susțin surse din mediul de afaceri. Clinica pe care o dezvoltă RAAL va deservi în primul rând cei aproape 2000 de angajați ai companiei, dar va fi deschisă și publicului larg. Investiția se va derula cel mai probabil prin firma RAAL Medical SRL, unde RAAL SA este asociat unic și care a avut în 2016 o cifră de afaceri de 140.000 euro, cu 4 angajați. Viitorul centru medical va angaja mai mulți medici specialiști și personal de asistență medical.

Despre RAAL SA

RAAL SA a rulat afaceri de 51,1 milioane euro în 2016 și a declarat un profit net de 2,1 milioane euro. Compania este unul dintre marii angajatori ai județului Bistrița-Năsăud, cu cca. 2000 de angajați, și este pe un trend ascendent în ultimii ani.

Categories: Business in top

About Author