Radu Moldovan: Cel mai important proiect sportiv din istoria județului, se clădește chiar acum

Radu Moldovan: Cel mai important proiect sportiv din istoria județului, se clădește chiar acum

Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan, vorbește despre investițiile în sportul bistrițean și spune că în prezent ăn Bistrița-Năsăud se află în plin proces de realizare cel mai mare proiect sportiv din istoria județului.

“Sala Polivalentă a prins deja contur, cei 659 piloți și 97 de pahare prefabricate fiind deja montate. Această Sală Polivalentă multifuncțională va avea o capacitate de 2.675 de locuri, care respectă toate standardele europene și internaționale pentru competițiile sportive de : handbal, volei, baschet și tenis, iar la finalul anului viitor vom putea organiza prima competiție sportivă în „casă nouă”.”, a precizat Radu Moldovan.

Radu Moldovan a mai aminti și de construcția stadionului la standarde europene, cu 12.000 de locuri în tribune acoperite, cu anexe sportive și tehnice aferente, dotări complementare de alimentație publică, spații comerciale, spații de cazare sportivi și locuri de parcare. Terenuri de minifotbal, baschet , tenis și o pistă de alergare sprint.

“Apoi, construirea bazei sportive (TIP1) deschisă pentru activități și publicului larg :
• Teren de joc de dimensiuni mari(cu posibilitatea de al împărții în 2 terenuri)
• Tribună cu 500 de locuri
• Locuri de parcare pentru autovehicule și autocare
• Clădire cu vestiare.”,
mai spune președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

În plan este și amenajarea unui stadion de atletism cu pistă de 400 m lungime, tribună de 1.500 de locuri, pentru competiții și acesta deschis publicului pentru activități sportive .

Categories: Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*