Radu Moldovan: În 8 ani am implementat și am pregătit proiecte de 1,4 mld. euro în BN

Radu Moldovan: În 8 ani am implementat și am pregătit proiecte de 1,4 mld. euro în BN

Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan anunță că de la preluarea primului mandat la șefia județului și până în prezent a implementat și pregătit, împreună cu primarii orașelor și comunelor din Bistrița-Năsăud, proiecte în valoare de 1,4 mld. euro.

“Avem o dezvoltare bazată pe investiții, muncă, pe dorința ca toți oamenii din Bistrița-Năsăud să fie mulțumiți de traiul pe care îl duc și să spună cu mândrie acestui loc ,,ACASĂ”. De la preluarea mandatului până azi, împreună cu cei 62 de primari, am implementat și sunt în diferite stadii de execuție sau achiziție, investiții totale de peste 1.4 miliarde de euro. Indiferent de culoarea politică a primarului, nu există comună sau oraș, în care să nu fi fost implementate proiecte utile pentru oameni, în acești 8 ani”, anunță liderul de la Consiliul Județean.

Drumuri județene și comunale asfaltate și modernizate, Policlinica, Gara sau Spitalul Județean sunt doar câteva dintre investițiile mari făcute în ultimii ani în Bistrița-Năsăud, iar Radu Moldovan promite că lucrurile nu se vor opri aici.

“Voi continua să fiu mereu printre dumneavoastră și voi căuta să aflu direct ce nevoi aveți. Sunt oricând deschis la propuneri și soluții. Abordați-mă cu încredere, când ne întâlnim pe șantiere sau la evenimente importante pentru comunitate. Vă ascult cu adevărat și găsim soluții! Împreună creștem Bistrița-Năsăud prin proiecte utile comunităților”, a mai subliniat Radu Moldovan.

Categories: Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*