Răsare soarele și pentru Dan Steel din Beclean! Compania a scăpat de datorii

Răsare soarele și pentru Dan Steel din Beclean! Compania a scăpat de datorii

Cu profit în scădere și dosar în justiție pentru intrarea în insolvență, Dan Steel Group Beclean a acumulat în prima jumătate a acestui an datorii de 7,3 mil.lei. Se pare însă să lucrurile încep sa revină la normal, asta după ce omul de afaceri Vasile Dan a reușit să scape compania producătoare de sârmă, plase de sârmă și cuie de restanțele la bugetul de stat.

Conform datelor de pe site-ul Ministerului de Finanțe, în trimestrul III al acestui an, Dan Steel Group Beclean figura cu datorii zero la bugetul de stat.

În ultimii ani, Dan Steel Beclean a cam intrat la apă, raportând la Ministerul de Finanțe afaceri tot mai mici și profit în scădere. Dacă în 2008, compania beclenară rula afaceri de 243 mil.lei, în anul 2018 cifra de afaceri scădea la 138 mil.lei. Anul 2018 a fost extrem de prost pentru producătorul de sârmă, plase de sârmă și cuie care a raportat minus 17 mil.lei la capitolul profit.

Vasile Dan deține compania din Beclean dar și Dan Steel Group Negrești Oaș. Cele două firme au fost atacate în instanță, o firmă din Bosniași Herțegoniva cerând intrarea acestora în insolvență. Prima înfățișare în acest dosar va avea loc peste două zile.

Categories: Business in top

About Author