Reabilitarea termică bate pasul pe loc la Bistrița! Nicio ofertă depusă pentru ultima anvelopare licitată

Reabilitarea termică bate pasul pe loc la Bistrița! Nicio ofertă depusă pentru ultima anvelopare licitată

Peste 200 de apartamente urmau să intre în programul de reabilitare termică în această toamnă însă niciun constructor nu a fost interesat de proiect. Primăria Bistrița anunță că pentru ultimul proiect de anvelopare a blocurilor de locuințe nu a fost depusă nicio ofertă.

Termenul limită până la care firmele interesate puteau să își depună dosarele a fost 15 octombrie. Procedura de licitație a fost însă anulată.

“Această procedură a fost anulată automat deoarece la data limită de depunere a ofertelor nu au existat ofertanți înscriși”, explică reprezentanții Primăriei Bistrița.

Bugetul alocat pentru proiectul “Îmbunătățirea eficienței energetice a blocurilor de locuințe Bistrița 11” a fost de 3,9 mil.lei. Cu acești bani urmau să intre în reabilitare cinci blocuri de locuințe contruite între anii 1950-1990. Blocurile sunt situate pe străzile: Aleea Tihuța nr.9, str. Împăratul Traian nr.37, str. Tudor Vladimirescu nr.18, str. Ștefan cel Mare nr.10, Int. Zorelelor nr.11A și Aleea Clopoțeilor nr.2.

Cel mai probabil licitația va fi reprogramată.

Categories: Local

About Author