Restaurantul de la Grand Hotel COROANA intră în forță și pe piața livrărilor la domiciliu

Restaurantul de la Grand Hotel COROANA intră în forță și pe piața livrărilor la domiciliu

Începând de sâmbătă, 15 iunie, restaurantul hotelului COROANA din Bistrița intră pe piața locală a livrărilor la domiciliu. Decizia vine la solicitarea multor bistrițeni, dar și ca o strategie de creștere a veniturilor, în cadrul procesului de redresare început de noii proprietari.

În ultimele luni, după preluarea de către noii investitori, COROANA a trecut printr-un proces de modernizare în zona restaurantului, a recepției și a spațiilor de așteptare și relaxare de la parter (cu investiții de cca. 2 mil. euro), dar și printr-un proces de rebranding. Vechiul hotel COROANA de Aur se numește acum Grand Hotel COROANA, are un logo nou, pagini noi de social-media, echipă de comunicare și marketing nouă etc. În plus, au fost realizate sau sunt în curs de realizare angajări pe diferite posturi vacante.

Potrivit surselor Bistrița Business, investițiile vor continua la COROANA, proprietarii dorind să readucă hotelul și restaurantul între primele 2-3 locuri din oraș când vine vorba despre cazare și gastronomie.

Frații Moldovan de la Crama Jelna, împreună cu antreprenorul Florin Font au achiziționat, în decembrie 2023, hotelul Coroana de Aur la licitația organizată de lichidatorii de la CITR, la prețul final de 4,14 mil. euro.

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*