Rețeaua Regina Maria face un pas spre Bistrița prin achiziția Ophtalens T

Rețeaua Regina Maria face un pas spre Bistrița prin achiziția Ophtalens T

Rețeaua Regina Maria va prelua, prin Centrul Medical Unirea, firma Cabinet Ofta Dr Tomi, care administrează clinica de oftalmologie Ophtalens T, cu activitate în Cluj-Napoca, Gherla si Bistrița.

Clinica a avut anul trecut, cu 14 angajați, afaceri de 6,4 milioane lei și un profit net de 521.986 lei. Datele clinicii sunt de aproximativ 15.000 de consultații și peste 1.500 de operații pe an. Recent, Regina Maria a preluat și centrul de imagistică medicală Medvil din Râmnicu Vâlcea.

Rețeaua Regina Maria deține astăzi 8 spitale și 5 centre cu spitalizare de zi. În ultimii ani, Regina Maria a fost implicată în peste 35 de tranzacții cu preluare integrală, a 100% din acțiuni, fiind operatorul cu cea mai mare expertiză în integrarea și dezvoltarea cu succes a jucătorilor privați care devin parte a Rețelei. În ultimii 10 ani, Regina Maria a investit aproape 200 de milioane de euro în dezvoltarea sistemului medical din România, prin modernizarea sau deschiderea de noi spații, achiziția de aparatură și pregătirea echipelor medicale.

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*