ROMBAT începe angajările la fabrica de baterii Li-Ion de la Cernica

ROMBAT începe angajările la fabrica de baterii Li-Ion de la Cernica

Rombat SA Bistrița caută ingineri, analiști de calitate, electricieni și muncitori necalificați pentru fabrica de baterii Li-Ion de la Cernica, lângă București. O investiție de aproape 12 mil. euro, fabrica a fost finalizată de curând și va începe producția în primăvară.

“Dacă vrei să fii un deschizător de drumuri și să ai un loc de muncă altfel, te provocăm să faci parte din singura echipă dinamică din România care va coordona un domeniu unic de producție! Vei fi provocat să construiești împreună cu noi un business de succes într-un domeniu inovativ, competitiv și durabil”, anunță Rombat.

La mare căutare sunt inginerii electro-chimiști, inginerii de proces, inginerii mecanici, dar și analiștii de calitate, electricienii și muncitorii necalificați.

Fabrica de lângă București are două niveluri, ocupă o suprafață de 5.000 mp și va produce anual 1.000.000 celule Li-ion. Rombat va putea produce anual baterii de 50 kWh pentru 24.000 de mașini electrice.

Rombat SA, parte a grupului internațional METAIR, a rulat afaceri de 415,8 mil. lei în 2018, obținând un profit net de 26,6 mil. lei, cu 727 de angajați.

Categories: Business in top

About Author